Carinas fisk
Carinas fisk är så väldigt lätt att göra och så väldigt god!
Vit fisk är att föredra och jag har provat både hoki och sej. Jag tycker att det blev mycket godare med sej!
Lägg upptinade fiskfilér eller färska i en ugnsform. Salta och peppar.
Rör ihop creme fraiche med vitlök och hackad dill. Smaka dej fram till vad du tycker är lagoma mängder. Röran ska sedan täcka fisken i formen. Ställ in i ugen ca 225 grader i ca 15-20 min. Servera med kokt potatis och några härliga grönsaker :)
Barnen tycker väldigt mycket om den här fisken. Tack Carina för ditt recept!!
Bjussar på en vårig bild idag!
Vit fisk är att föredra och jag har provat både hoki och sej. Jag tycker att det blev mycket godare med sej!
Lägg upptinade fiskfilér eller färska i en ugnsform. Salta och peppar.
Rör ihop creme fraiche med vitlök och hackad dill. Smaka dej fram till vad du tycker är lagoma mängder. Röran ska sedan täcka fisken i formen. Ställ in i ugen ca 225 grader i ca 15-20 min. Servera med kokt potatis och några härliga grönsaker :)
Barnen tycker väldigt mycket om den här fisken. Tack Carina för ditt recept!!
Bjussar på en vårig bild idag!
Kommentarer
Trackback